1. Supjaustyti vištieną plonomis juostelėmis, sudėt į indą, įberti truputi juodųjų maltų pipirų, 4 šaukštus sojos padažo ir gerai išmaišyti.
2. Keptuvėje (keptuvė turi būti gili) sumaišyti, 6 šaukštus sojos padažo, actą, 2 šaukštus pomidorų pastos ir viską truputi pašildyti.
3. Tada į keptuvę įpilame cukraus, vandens, paprikos pjaustytos juostelėmis, supjaustytus konservuotus ananasus ir pjaustytus pomidorus.
4. Paragauti ar nerūgštu. Įdėti cukraus dar truputi jei rūgštu.
5. Troškinti padažą ant mažos ugnies 10-12 minučių.
6. Atskiroje keptuvėje pakepti vištienos gabaliukus ir sudėti į padažą. Patroškinti apie 10 minučių.
7. Patiekti su išvirtai ryžiais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
517
kcal
40,7 g.
Baltymų
71,0 g.
Angliavandenių
8,2 g.
Riebalų
0,9 g.
3,6 g.
17,0 g.
Ingredientai
8 valg. šaukšt.
10 valg. šaukšt.
4 arb. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
0.5 stikl.
2 vnt.
500 g.
240 g.
1 žiubsn.
1 vnt.
120 g.
180 g.
17 g.
115 g.
260 g.
500 g.
240 g.
200 g.
Iš viso:
1891 g. (porcijos svoris: 473 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
1.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 5
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 8,12 €