Saldžiarūgštė vištiena
Sukurta prieš: , Kategorija: Troškiniai, Peržiūrų kiekis: 2070
Vienoje
porcijoje:
517
kcal
40,7 g.
Baltymų
71,0 g.
Angliavandenių
8,2 g.
Riebalų
0,9 g. 3,6 g. 17,0 g.

Ingredientai

8 valg. šaukšt.
10 valg. šaukšt.
4 arb. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
0.5 stikl.
 kepimui
2 valg. šaukšt.
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Saldžiarūgštė vištiena

Paruošimo būdas

1. Supjaustyti vištieną plonomis juostelėmis, sudėt į indą, įberti truputi juodųjų maltų pipirų, 4 šaukštus sojos padažo ir gerai išmaišyti.
2. Keptuvėje (keptuvė turi būti gili) sumaišyti, 6 šaukštus sojos padažo, actą, 2 šaukštus pomidorų pastos ir viską truputi pašildyti.
3. Tada į keptuvę įpilame cukraus, vandens, paprikos pjaustytos juostelėmis, supjaustytus konservuotus ananasus ir pjaustytus pomidorus.
4. Paragauti ar nerūgštu. Įdėti cukraus dar truputi jei rūgštu.
5. Troškinti padažą ant mažos ugnies 10-12 minučių.
6. Atskiroje keptuvėje pakepti vištienos gabaliukus ir sudėti į padažą. Patroškinti apie 10 minučių.
7. Patiekti su išvirtai ryžiais.

Įvertinimas

1.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 8,12 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: