1. Smulkiai supjaustyti svogūnus, svogūnų laiškus supjaustyti 1 cm. ilgio gabaliukais, susmulkinti kalendros lapelius, česnaką sutrinti.
2. Konservuotus čili supjaustyti nedideliais gabaliukais. Pomidorus supjaustyti į 4 dalis.
3. Iš laimo išspausti sultys.
4. Viską sumaišyti, užpilti alyvuogių aliejų, įberti druskos.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
74
kcal
1,6 g.
Baltymų
11,2 g.
Angliavandenių
3,7 g.
Riebalų
0,5 g.
2,8 g.
3,2 g.
Ingredientai
1 sauj.
1 vnt.
3 skilt.
1 sauj.
1 vnt.
1 valg. šaukšt.
1 arb. šaukšt.
32 g.
110 g.
18 g.
150 g.
14 g.
6 g.
Iš viso:
576 g. (porcijos svoris: 144 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
1.6 / 5.0
Vertinimų kiekis: 28
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 3,37 €
Vegetariškas patiekalas
Aštrus patiekalas