1. Sutarkuoti išvirtą buroką.
2. Į sutarkuotą buroką įdėti druskos, maltų pipirų, susmulkinto svogūno, užpilti citrinos sulčių. Viską gerai išmaišyti.
3. Viską užpilti virintu atšaldytu vandeniu.
4. Patiekti su virtom bulvėm.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
284
kcal
7,6 g.
Baltymų
61,7 g.
Angliavandenių
0,6 g.
Riebalų
0,1 g.
9,0 g.
8,4 g.
Ingredientai
1 žiubsn.
1 žiubsn.
0.5 vnt.
2 arb. šaukšt.
4 g.
35 g.
11 g.
Iš viso:
810 g. (porcijos svoris: 405 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
2.8 / 5.0
Vertinimų kiekis: 40
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 0,88 €
Vegetariškas patiekalas