Šaltibarsčiai
Sukurta prieš: , Kategorija: Sriubos, Peržiūrų kiekis: 1656
Vienoje
porcijoje:
---
kcal
---
Baltymų
---
Angliavandenių
---
Riebalų
1,3 g. 3,0 g. 3,0 g.

Ingredientai

 100 g.
1 vnt.
 galima naudoti pieną
250 ml.
 5 g.
2 žiubsn.
 400 g.
2 vnt.
 galima dėti pagal skonį
1 žiubsn.
 80 g.
0.3 vnt.
Kefyras
500 g.
 100 g.
60 g.
 galima naudoti pieną
250 g.
 5 g.
0 g.
 400 g.
426 g.
 galima dėti pagal skonį
4 g.
 80 g.
90 g.
Kefyras
500 g.
Iš viso:
962 g. (porcijos svoris: 241 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Šaltibarsčiai

Paruošimo būdas

1. Sutarkuokit marinuotus arba virtus burokėlius.
2. Į puodą įpilkite kefyrą, pasūdykite ir išplakite.
3. Supilkite vandenį (arba pieną), suberkite sutarkuotus burokėlius, susmulkintus krapus, šviežius susmulkintus agurkus ir susmulkintus svogūno laiškus.
4. Palaikykite truputi šaldytuve, kad atšaltų.
5. Pateikite su virto kiaušinio skiltele, grietine, atskirai patiekite virtas bulves.
6. Pabarstykite ant bulvių ir šaltibarsčių krapus.

Pastaba: Kiaušinį galite supjaustyti gabaliukais ir sumest į šaltibarsčius.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: