1. Sutarkuokit marinuotus arba virtus burokėlius.
2. Į puodą įpilkite kefyrą, pasūdykite ir išplakite.
3. Supilkite vandenį (arba pieną), suberkite sutarkuotus burokėlius, susmulkintus krapus, šviežius susmulkintus agurkus ir susmulkintus svogūno laiškus.
4. Palaikykite truputi šaldytuve, kad atšaltų.
5. Pateikite su virto kiaušinio skiltele, grietine, atskirai patiekite virtas bulves.
6. Pabarstykite ant bulvių ir šaltibarsčių krapus.
Pastaba: Kiaušinį galite supjaustyti gabaliukais ir sumest į šaltibarsčius.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
---
kcal
---
Baltymų
---
Angliavandenių
---
Riebalų
1,3 g.
3,0 g.
3,0 g.
Ingredientai
1 sauj.
70 ml.
1 vnt.
Kefyras
500 g.
32 g.
56 g.
44 g.
Kefyras
500 g.
Iš viso:
962 g. (porcijos svoris: 241 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Vegetariškas patiekalas