Sviestą ištirpiname, supilame avižinius dribsnius, gerai išmaišome ir paliekame atvėsti. Kiaušinį išplakame su cukrumi. Kepimo miltelius išplakame su grietine, pilame ant avižinių dribsnių, suberiame miltus, sudedame kiaušinius ir viską išmaišome. Razinas užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame kelioms minutėms, nupilame vandenį, nusausiname. Tada į masę supilame saulėgrąžas, razinas, sezamo sėklas ir viską gerai išmaišome. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, formuojame sausainėlius ir kepame 160 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
SKANAUS!
Receptą atsiuntė narys: GiedriusDavid
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
171
kcal
2,8 g.
Baltymų
13,1 g.
Angliavandenių
12,1 g.
Riebalų
5,3 g.
1,4 g.
7,4 g.
Ingredientai
1 vnt.
1 valg. šaukšt.
1 arb. šaukšt.
0.5 stikl.
0.5 stikl.
0.7 stikl.
160 ml.
125 g.
50 g.
12 g.
62 g.
100 g.
100 g.
125 g.
Iš viso:
853 g. (porcijos svoris: 36 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
1.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 50
Kita informacija
Porcijų kiekis: 24 porcijos
Porcijos kaina: 0,52 €