1. Užplikome verdančiu vandenių sojos kubelius ir įmetame gabalėlį (kubelį) sultinio. Palaikome 2 valandas.
2. Įpilame daugiau vandens (kadangi soją sugėrė daug vandens).
3. Sudedame supjaustytas džiovintas slyvas, morkas, įberiame pipirus, druską ir konservuotus kukurūzus.
4. Troškinama apie 1 valandą. Užvirus troškiniu supilame miltus ir grietinę. Sumaišyti ir virti toliau.
5. Patiekti su bulvėmis.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
418
kcal
28,9 g.
Baltymų
73,7 g.
Angliavandenių
1,2 g.
Riebalų
0,4 g.
8,6 g.
10,6 g.
Ingredientai
160 g.
100 g.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
2 vnt.
1 vnt.
2 valg. šaukšt.
2 arb. šaukšt.
1 sauj.
5 vnt.
160 g.
100 g.
4 g.
200 g.
24 g.
5 g.
86 g.
1065 g.
Iš viso:
1655 g. (porcijos svoris: 414 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,32 €