1. Sukapokite žalumynus, supjaustykite mažais kubeliais pievagrybius ir svogūnus.
2. Į įkaitintą su aliejumi keptuvę įdėkite svogūnus. Pakepkite apie 4 minutes. Tada sudėkite prieskonius, grybus ir dar pakepkite 10 min.
3. Supilkite liesą grietinę (10-15%). Kai keptuvėje viskas užvirs, nukelkite keptuvę.
4. Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus. Išvirus nusausinti.
5. Makaronus patiekti su paruoštu padažu. Apibarstyti petražolėmis.
Spagečiai su pievagrybių padažu
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 2448
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
218
kcal
7,0 g.
Baltymų
22,6 g.
Angliavandenių
12,8 g.
Riebalų
4,0 g.
3,9 g.
3,3 g.
Ingredientai
1 vnt.
300 g.
250 ml.
1 valg. šaukšt.
2 žiubsn.
200 g.
110 g.
300 g.
200 g.
4 g.
200 g.
Iš viso:
846 g. (porcijos svoris: 212 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,64 €
Vegetariškas patiekalas