Spagečiai su pievagrybių padažu
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 1735
Vienoje
porcijoje:
218
kcal
7,0 g.
Baltymų
22,6 g.
Angliavandenių
12,8 g.
Riebalų
4,0 g. 3,9 g. 3,3 g.

Ingredientai

1 vnt.
1 valg. šaukšt.
 kepimui ir makaronų vyrimui
2 ml.
 kepimui
2 valg. šaukšt.
110 g.
 kepimui ir makaronų vyrimui
3 g.
 kepimui
26 g.
Iš viso:
846 g. (porcijos svoris: 212 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Spagečiai su pievagrybių padažu

Paruošimo būdas

1. Sukapokite žalumynus, supjaustykite mažais kubeliais pievagrybius ir svogūnus.
2. Į įkaitintą su aliejumi keptuvę įdėkite svogūnus. Pakepkite apie 4 minutes. Tada sudėkite prieskonius, grybus ir dar pakepkite 10 min.
3. Supilkite liesą grietinę (10-15%). Kai keptuvėje viskas užvirs, nukelkite keptuvę.
4. Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus. Išvirus nusausinti.
5. Makaronus patiekti su paruoštu padažu. Apibarstyti petražolėmis.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,64 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: