1. Išvirkite makaronus ir nusausinkite.
2. Supjaustykite vištienos file gabaliukais, pabarstykite pipirais, druska ir apkepkite aliejuje.
3. Sūri sutarkuokite.
4. Susmulkintus pievagrybius ir svogūnus sudėkite į keptuvę su vištieną ir pakepkite.
5. Supilkite grietinę, sudėkite makaronus, išmaišykite ir troškinkite dar 4 minutes.
6. Patiekti lėkštėse viršų pabarsčius sūriu.
Spagečiai su vištiena ir pievagrybiais
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 3421
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
479
kcal
36,7 g.
Baltymų
30,7 g.
Angliavandenių
20,2 g.
Riebalų
13,3 g.
5,0 g.
4,1 g.
Ingredientai
300 g.
300 g.
200 g.
1 vnt.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
250 ml.
300 g.
300 g.
200 g.
110 g.
8 g.
200 g.
Iš viso:
1334 g. (porcijos svoris: 334 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
4.3 / 5.0
Vertinimų kiekis: 3
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 3,80 €