1. Pasirinkite kuo apvalesnes bulves.
2. Ant dviejų kepimo skardų dėkite kepimo popieriaus.
3. Nulupti ir nuplauti bulves.
4. Bulves pjaustyti vientisu, kuo plonesniu ir ilgesniu girežinėliu (kaip luptumėt obuolį).
5. Sudėti paruoštus griežinėlius ant kepimo popieriaus (griežinėliai turi kuo mažiau viens su kitu liestis).
6. Truputi apibarstyti pipirais ir druska.
7. Kepti 100 laipsnių temperatūroje 50 minučių. Apversti traškučius, jei reikia sukeiskite skardas vietomis.
8. Kepti dar apie 40 minučių, kol griežinėlių kraštai apskrus, tačiau jų vidus liks oranžinis.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
248
kcal
6,5 g.
Baltymų
54,8 g.
Angliavandenių
0,3 g.
Riebalų
0,0 g.
7,2 g.
2,6 g.
Ingredientai
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 3
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 0,73 €
Vegetariškas patiekalas