1. Supjaustyti svogūną žiedais.
2. Paruošiame masę apvoliojimui. Sumaišome 0.5 stiklinės kukurūzų miltus, 1 a.š. druskos, maltus pipirus.
3. Kitame inde pagaminame tešlą. Suberiame 0.5 stiklinės kukurūzų miltų, 0.5 a.š. druskos, kvietinius miltus ir po truputi maišydami pilame vandenį, kol gauname blynų tirštumo masę.
4. Įkaitiname keptuvėje aliejų.
5. Apvoliojame svogūno žiedą į apvoliojimui skirtą masę, tada dedame į tešlą ir vėl apvoliojame.
6. Keptuvėje kepame apie 2 minutes iš abiejų pusių.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
420
kcal
1,7 g.
Baltymų
71,9 g.
Angliavandenių
13,2 g.
Riebalų
1,2 g.
2,3 g.
3,2 g.
Ingredientai
1 vnt.
150 g.
Iš viso:
496 g. (porcijos svoris: 248 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.3 / 5.0
Vertinimų kiekis: 30
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 0,64 €
Greitai pagaminamas
Vegetariškas patiekalas