Svogūnų žiedai tešloje
Sukurta prieš: , Kategorija: Užkandžiai, Peržiūrų kiekis: 2847
Vienoje
porcijoje:
420
kcal
1,7 g.
Baltymų
71,9 g.
Angliavandenių
13,2 g.
Riebalų
1,2 g. 2,3 g. 3,2 g.

Ingredientai

 kepimui
2 valg. šaukšt.
 0.5 apvoliojimui, 0.5 tešlai
1 stikl.
 1 a.š. apvoliojimui, 0.5 a.š. tešlai
1.5 ml.
 apvoliojimui
1 žiubsn.
 tešlai
2 valg. šaukšt.
 tešlai
0.75 stikl.
 kepimui
26 g.
 0.5 apvoliojimui, 0.5 tešlai
128 g.
 1 a.š. apvoliojimui, 0.5 a.š. tešlai
2 g.
 apvoliojimui
1 g.
 tešlai
16 g.
 tešlai
173 g.
Iš viso:
496 g. (porcijos svoris: 248 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Svogūnų žiedai tešloje

Paruošimo būdas

1. Supjaustyti svogūną žiedais.
2. Paruošiame masę apvoliojimui. Sumaišome 0.5 stiklinės kukurūzų miltus, 1 a.š. druskos, maltus pipirus.
3. Kitame inde pagaminame tešlą. Suberiame 0.5 stiklinės kukurūzų miltų, 0.5 a.š. druskos, kvietinius miltus ir po truputi maišydami pilame vandenį, kol gauname blynų tirštumo masę.
4. Įkaitiname keptuvėje aliejų.
5. Apvoliojame svogūno žiedą į apvoliojimui skirtą masę, tada dedame į tešlą ir vėl apvoliojame.
6. Keptuvėje kepame apie 2 minutes iš abiejų pusių.

Įvertinimas

3.3 / 5.0
Vertinimų kiekis: 30

Kita informacija

Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 0,64 €
Greitai pagaminamas
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: