Traškūs bulviniai blynai
Sukurta prieš: , Kategorija: Blynai, Peržiūrų kiekis: 1964
Vienoje
porcijoje:
248
kcal
4,5 g.
Baltymų
37,3 g.
Angliavandenių
9,2 g.
Riebalų
1,0 g. 5,0 g. 1,7 g.

Ingredientai

3 vnt.
3 žiubsn.
2 valg. šaukšt.
2 arb. šaukšt.
639 g.
11 g.
Iš viso:
688 g. (porcijos svoris: 229 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Traškūs bulviniai blynai

Paruošimo būdas

1. Nuskuskite bulves.
2. Sutarkuokite burokine tarka.
3. Su rankšluosčiu gerai išspauskite bulves.
4. Išspaudą pagardinkite druska ir pipirais.
5. Į kėptuvę su įkaitusiu aliejumi dedame bulves ir formuojame tolygų blyną (išeis padaryti apie 4 blynus).
6. Paspauskite blyną su mentele, kad tarkiai suliptu.
7. Apkepti vieną pusę kol gražiai paruduoja, tada kitą pusę.
8. Patiekiame su grietine.

Įvertinimas

2.5 / 5.0
Vertinimų kiekis: 2

Kita informacija

Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 0,71 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: