1. Nuskuskite bulves.
2. Sutarkuokite burokine tarka.
3. Su rankšluosčiu gerai išspauskite bulves.
4. Išspaudą pagardinkite druska ir pipirais.
5. Į kėptuvę su įkaitusiu aliejumi dedame bulves ir formuojame tolygų blyną (išeis padaryti apie 4 blynus).
6. Paspauskite blyną su mentele, kad tarkiai suliptu.
7. Apkepti vieną pusę kol gražiai paruduoja, tada kitą pusę.
8. Patiekiame su grietine.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
248
kcal
4,5 g.
Baltymų
37,3 g.
Angliavandenių
9,2 g.
Riebalų
1,0 g.
5,0 g.
1,7 g.
Ingredientai
3 vnt.
3 žiubsn.
3 žiubsn.
2 valg. šaukšt.
2 arb. šaukšt.
639 g.
11 g.
26 g.
Iš viso:
688 g. (porcijos svoris: 229 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 3
Kita informacija
Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 0,71 €