Traškus bulvių apkepas
Sukurta prieš: , Kategorija: Apkepai, Peržiūrų kiekis: 2270
Vienoje
porcijoje:
431
kcal
5,7 g.
Baltymų
46,2 g.
Angliavandenių
25,0 g.
Riebalų
3,5 g. 6,7 g. 2,2 g.

Ingredientai

5 vnt.
1 sauj.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
6 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
 bulvių virimui
2 žiubsn.
1065 g.
3 g.
1 g.
 bulvių virimui
8 g.
Iš viso:
1278 g. (porcijos svoris: 320 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Traškus bulvių apkepas

Paruošimo būdas

1. Išvirkite pasūdytame vandenyje bulves, kol suminkštės. Nukoškite ir supjaustykite stambiau. Sudėkite jas į dubenį.
2. Ant bulvių supilkite smulkintus rozmarinus, krapus, čiobrelius ir užpilkite didžiąją dalį alyvuogių aliejaus (pasilikite jo truputi kepimui). Išmaišykite.
3. Iškloti kepimo skardą kepimo popieriumi (palikti kyšoti popieriaus kraštus). Visą turinį iš dubenio su bulvėmis sudėkite į kepimo indą (skardą).
4. Sumaišykite actą su likusiu aliejumi ir apšlakstykite bulves.
5. Kepti orkaitėje 220 temperatūroje 35 minutes, kol apskrus gražiai bulvės.
6. Uždėkite per puse pjaustytas alyvuoges ir dar palaikykite orkaitėje 5 minutes.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,67 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: