1. Išvirkite pasūdytame vandenyje bulves, kol suminkštės. Nukoškite ir supjaustykite stambiau. Sudėkite jas į dubenį.
2. Ant bulvių supilkite smulkintus rozmarinus, krapus, čiobrelius ir užpilkite didžiąją dalį alyvuogių aliejaus (pasilikite jo truputi kepimui). Išmaišykite.
3. Iškloti kepimo skardą kepimo popieriumi (palikti kyšoti popieriaus kraštus). Visą turinį iš dubenio su bulvėmis sudėkite į kepimo indą (skardą).
4. Sumaišykite actą su likusiu aliejumi ir apšlakstykite bulves.
5. Kepti orkaitėje 220 temperatūroje 35 minutes, kol apskrus gražiai bulvės.
6. Uždėkite per puse pjaustytas alyvuoges ir dar palaikykite orkaitėje 5 minutes.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
431
kcal
5,7 g.
Baltymų
46,2 g.
Angliavandenių
25,0 g.
Riebalų
3,5 g.
6,7 g.
2,2 g.
Ingredientai
5 vnt.
1 sauj.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
6 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
1065 g.
3 g.
1 g.
1 g.
85 g.
15 g.
Iš viso:
1278 g. (porcijos svoris: 320 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,67 €
Vegetariškas patiekalas