1. Į verdanti vandeni įberiame druskos, sudedame rūgštynes. Verdame 3 minutes.
2. Smulkiai supjaustome kiaušinius, bei bulves. Suberiame į puodą su rūgštynėmis.
3. Į puodą įdedame maltų juodųjų pipirų, sviesto ir paverdame dar 4-5 minutes.
4. Sriubą sutriname.
5. Patiekti įdėjus truputi grietinės.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
172
kcal
8,2 g.
Baltymų
23,8 g.
Angliavandenių
4,9 g.
Riebalų
1,8 g.
3,4 g.
1,2 g.
Ingredientai
250 g.
3 vnt.
2 arb. šaukšt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
1 arb. šaukšt.
250 g.
510 g.
4 g.
5 g.
Iš viso:
910 g. (porcijos svoris: 228 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Vegetariškas patiekalas