1. Žuvį išvalyti, supjaustyti, apibarstyti pipirais, druska, pavolioti miltuose, apkepti aliejuje ir sudėti į puodą.
2. Sudėti prieskonius, daržoves, užpilti citrinos rūgšties ir troškinti apie 20 minučių.
3. Supilti grietinę.
4. Pateikti su padažu kuriame troškinosi lydeka.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
444
kcal
39,4 g.
Baltymų
10,3 g.
Angliavandenių
26,6 g.
Riebalų
5,2 g.
1,5 g.
2,1 g.
Ingredientai
1 kg.
2 valg. šaukšt.
1 vnt.
1 vnt.
0.5 vnt.
4 valg. šaukšt.
0.5 stikl.
2 valg. šaukšt.
2 žiubsn.
2 vnt.
2 žiubsn.
1000 g.
28 g.
110 g.
100 g.
37 g.
33 g.
100 g.
24 g.
0 g.
8 g.
Iš viso:
1443 g. (porcijos svoris: 289 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 5 porcijos
Porcijos kaina: 3,60 €