1. Susmulkinkit svogūną ir truputi apkepkit keptuvėje.
2. Į stiklinį indą dėkite file, apkepintus svogūnus, smulkintus krapus, petražoles. Įdėkite sviesto, užpilkite pienu. Įberkite druskos ir maltų pipirų. Indą uždenkite.
3. Viską kaitinkite apie 6 minutes, kol žuvis taps balta ir lengvai atsiskirs su šakute.
4. Baigus troškinti palikite indą pastovėti dar 5 minutes.
5. Patiekti su virtais ryžiais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
445
kcal
36,3 g.
Baltymų
59,1 g.
Angliavandenių
6,1 g.
Riebalų
2,9 g.
1,5 g.
3,4 g.
Ingredientai
1 vnt.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
500 g.
1 valg. šaukšt.
100 ml.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
110 g.
2 g.
0 g.
500 g.
14 g.
109 g.
8 g.
Iš viso:
946 g. (porcijos svoris: 315 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.8 / 5.0
Vertinimų kiekis: 132
Kita informacija
Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 3,05 €