1.Supjaustyti 2 cm kubeliais baklažanus.
2. Sukapoti česnakus.
3. Užpilti verdančiu vandeniu pomidorus ir nulupti odeles.
4. Nuluptus pomidorus supjaustyti kubeliais.
5. Išvalyti papriką ir ja supjaustyti kubeliais.
6. Susmulkinkite kalendras ir svogūnų laiškus.
7. Sudėkite visas daržoves į keptuvę. Užbarstykite prieskonių.
8. Įpilkite vandens į keptuvę ir troškinkite 5 minutes.
9. Įpilkite sojos padažo. Troškinti 15 minučių.
10. Baigiant troškinti užberkite susmulkintą kalendrą ir svogūno laiškus.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
193
kcal
5,2 g.
Baltymų
23,5 g.
Angliavandenių
10,7 g.
Riebalų
0,9 g.
11,2 g.
11,2 g.
Ingredientai
45 ml.
2 skilt.
3 vnt.
2 vnt.
150 ml.
30 ml.
1 vnt.
1 sauj.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
1 sauj.
39 g.
12 g.
390 g.
1000 g.
150 g.
36 g.
200 g.
8 g.
32 g.
Iš viso:
1876 g. (porcijos svoris: 469 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 4,01 €
Vegetariškas patiekalas