1. Į faršą įmušti kiaušinį, įberti druską, pipirus, džiuvesėlius ir gerai išmaišyti.
2. Iš sumaišyto faršo formuoti kotletus ir su dėti į aliejumi išteptą įkaitusią skardą.
3. Orkaitėje kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 25 minutes.
4. Iškeptus kotletus sudėti į puodą.
5. Sumaišyti pieną, pomidorų padažą, miltus ir užpilti ant kotletų. Pakaitinti puodą iki virimo.
6. Patiekti su išvirtomis bulvėmis ir pjaustytais pomidorais.
Troškinti kotletai rausvame padaže
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 20651
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
686
kcal
36,6 g.
Baltymų
45,8 g.
Angliavandenių
38,9 g.
Riebalų
14,2 g.
6,5 g.
8,2 g.
Ingredientai
1 kg.
1 žiubsn.
0.3 l.
3 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
1 valg. šaukšt.
6 vnt.
1 vnt.
1000 g.
1 g.
326 g.
48 g.
8 g.
8 g.
13 g.
1278 g.
44 g.
Iš viso:
3509 g. (porcijos svoris: 585 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.5 / 5.0
Vertinimų kiekis: 335
Kita informacija
Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 4,69 €