1. Puode užkaisti vandenį ir pavirti šparagines pupeles (5 minutes).
2. Išvirtas šparagines pupeles nusausinti.
3. Į keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus ir pakepti susmulkintą svogūną, kol šie paruduos.
4. Įdėti susmulkintą česnaką ir pakepti dar 1 minutę.
5. Sudėti susmulkintus pomidorus, šparagines pupeles, įberti druskos ir gerai išmaišyti.
6. Uždengti ir troškinti ant vidutinės ugnies, kartais pamaišant, kol pupelės taps minkštos (apie 8 minutes).
7. Paskaninti pipirais.
Troškintos šparaginės pupelės su pomidorais
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Troškiniai,
Peržiūrų kiekis: 6833
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
176
kcal
6,1 g.
Baltymų
17,6 g.
Angliavandenių
10,6 g.
Riebalų
1,5 g.
5,0 g.
6,2 g.
Ingredientai
3 valg. šaukšt.
500 g.
1 vnt.
2 skilt.
0.5 arb. šaukšt.
2 žiubsn.
42 g.
500 g.
110 g.
12 g.
3 g.
Iš viso:
1020 g. (porcijos svoris: 255 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
2.7 / 5.0
Vertinimų kiekis: 242
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,50 €
Greitai pagaminamas
Vegetariškas patiekalas