1. Tunus ir pupeles nukošti ir sudėt į salotinę.
2. Įdėti kaparėlius, smulkintas petražoles.
3. Įpilti alyvuogių aliejų, citrinos sultys.
4. Įdėti druską, maltus juoduosius pipirus.
5. Salotinė kraštuose išdėlioti supjaustytus agurkus.
Tuno salotos su konservuotomis pupelėmis
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Salotos, mišrainės,
Peržiūrų kiekis: 2700
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
429
kcal
43,2 g.
Baltymų
30,1 g.
Angliavandenių
15,0 g.
Riebalų
2,9 g.
7,9 g.
5,9 g.
Ingredientai
2 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
0.5 vnt.
17 g.
28 g.
32 g.
79 g.
Iš viso:
962 g. (porcijos svoris: 321 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 4,23 €
Vegetariškas patiekalas