1. Į dubenį sudėt nusausintą tuną, nusausintus konservuotus kukurūzus.
2. Kubeliais arba šiaudeliais supjaustyti šviežią agurką, susmulkinti krapus.
3. Įdėt druskos tada viską sudėt į dubenį ir sumaišyt.
4. Prieš patiekiant įdėt majonezo ir sumaišyt.
Majonezą dėti prieš valgant kad nepavandenytų.
Tuno salotos su kukurūzais ir agurkais
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Salotos, mišrainės,
Peržiūrų kiekis: 6331
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
291
kcal
28,3 g.
Baltymų
23,6 g.
Angliavandenių
11,0 g.
Riebalų
2,3 g.
2,3 g.
4,3 g.
Ingredientai
0.5 vnt.
1 žiubsn.
3 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
151 g.
0 g.
45 g.
4 g.
Iš viso:
600 g. (porcijos svoris: 300 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
2.7 / 5.0
Vertinimų kiekis: 3
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 4,93 €
Vegetariškas patiekalas