Varškėčiai su obuoliais
Sukurta prieš: , Kategorija: Blynai, Peržiūrų kiekis: 2064
Vienoje
porcijoje:
---
kcal
---
Baltymų
---
Angliavandenių
---
Riebalų
2,4 g. 6,7 g. 43,3 g.

Ingredientai

2.5 stikl.
2 arb. šaukšt.
6 valg. šaukšt.
 kepimui
3 valg. šaukšt.
4 arb. šaukšt.
Kefyras
2 valg. šaukštai
9 g.
78 g.
 kepimui
39 g.
Kefyras
2 valg. šaukštai
Iš viso:
2070 g. (porcijos svoris: 518 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Varškėčiai su obuoliais

Paruošimo būdas

1. Nuplauname obuolius, nulupame ir išimame sėklalizdžius. Apdorotus obuolius sutarkuojame.
2. Į dubenį sudedame sutarkuotus obuolius, miltus, varškę, kefyre nugesintą sodą.
3. Įmušame kiaušinius ir gerai sumaišome.
4. Iš gautos tešlos formuojame storus blynelius, kuriuos prieš dedant į keptuvę galima dar apvolioti miltuose.
5. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame blynus.
6. Kepti tol kol blynai iškyla ir apskrusta iš abiejų pusių.
7. Patiekti su grietine.

Įvertinimas

3.7 / 5.0
Vertinimų kiekis: 9

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: