1. Nuplauname obuolius, nulupame ir išimame sėklalizdžius. Apdorotus obuolius sutarkuojame.
2. Į dubenį sudedame sutarkuotus obuolius, miltus, varškę, kefyre nugesintą sodą.
3. Įmušame kiaušinius ir gerai sumaišome.
4. Iš gautos tešlos formuojame storus blynelius, kuriuos prieš dedant į keptuvę galima dar apvolioti miltuose.
5. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame blynus.
6. Kepti tol kol blynai iškyla ir apskrusta iš abiejų pusių.
7. Patiekti su grietine.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
---
kcal
---
Baltymų
---
Angliavandenių
---
Riebalų
2,4 g.
6,7 g.
43,3 g.
Ingredientai
800 g.
4 vnt.
2 vnt.
2.5 stikl.
2 arb. šaukšt.
6 valg. šaukšt.
4 arb. šaukšt.
Kefyras
2 valg. šaukštai
800 g.
728 g.
88 g.
312 g.
9 g.
78 g.
16 g.
Kefyras
2 valg. šaukštai
Iš viso:
2070 g. (porcijos svoris: 518 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.6 / 5.0
Vertinimų kiekis: 15
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Vegetariškas patiekalas