1. Varškę gerai sumaišykite su smulkinta citrinos žievele ir citrinos sultymis.
2. Išplakite kiaušinių trynius su cukrumi.
3. Atskirai išplakite baltymus ir įdėkite truputi druskos.
4. Įmaišykite į varškę trynius, miltus, manus ir kukurūzų krakmolą.
5. Pabaigoje įmaišykite kiaušinių baltymus.
6. Paruoštą masę pilti į formeles.
7. Kepti 190 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
322
kcal
25,9 g.
Baltymų
35,5 g.
Angliavandenių
7,1 g.
Riebalų
2,4 g.
0,8 g.
16,9 g.
Ingredientai
250 g.
1 valg. šaukšt.
0.5 arb. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
3 vnt.
2 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
250 g.
16 g.
1 g.
26 g.
8 g.
22 g.
132 g.
16 g.
4 g.
Iš viso:
475 g. (porcijos svoris: 238 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.7 / 5.0
Vertinimų kiekis: 78
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 2,76 €
Vegetariškas patiekalas