Varškės suflė
Sukurta prieš: , Kategorija: Desertai, saldumynai, Peržiūrų kiekis: 3302
Vienoje
porcijoje:
322
kcal
25,9 g.
Baltymų
35,5 g.
Angliavandenių
7,1 g.
Riebalų
2,4 g. 0,8 g. 16,9 g.

Ingredientai

1 valg. šaukšt.
0.5 arb. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
26 g.
4 g.
Iš viso:
475 g. (porcijos svoris: 238 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Varškės suflė

Paruošimo būdas

1. Varškę gerai sumaišykite su smulkinta citrinos žievele ir citrinos sultymis.
2. Išplakite kiaušinių trynius su cukrumi.
3. Atskirai išplakite baltymus ir įdėkite truputi druskos.
4. Įmaišykite į varškę trynius, miltus, manus ir kukurūzų krakmolą.
5. Pabaigoje įmaišykite kiaušinių baltymus.
6. Paruoštą masę pilti į formeles.
7. Kepti 190 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Įvertinimas

3.5 / 5.0
Vertinimų kiekis: 43

Kita informacija

Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 2,76 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: