1. Išplakti kiaušinius, įmaišyt druskos ir cukraus. Sudėti , miltus, varškę, krakmolą ir išmynkome tešlą.
2. Ant miltais pabarstyto paviršiaus iš pagamintos tešlos darome 2 cm storio volelius, suplojame juos truputi ir supjaustome norimo dydžio varškėtukus.
3. Užvirti puodą su pasūdytu vandeniu. Užvirus vandeniui sudėti varškėtukus. Virti 4-6 minutes.
4. Kol verda varškėtukai paruošiame padažą. Ištirpiname sviestą įdedame grietinės ir viska erai išmaišome.
5. Išvirtus varškėtukus išgriebti, sudėti į lėkštes ir užpilti pagamintu padažu.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
512
kcal
27,2 g.
Baltymų
32,1 g.
Angliavandenių
30,6 g.
Riebalų
13,4 g.
1,1 g.
3,4 g.
Ingredientai
500 g.
2 vnt.
1 stikl.
1 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
0.5 arb. šaukšt.
500 g.
88 g.
125 g.
10 g.
13 g.
3 g.
Iš viso:
850 g. (porcijos svoris: 213 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
4.4 / 5.0
Vertinimų kiekis: 15
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,78 €