Varškėtukai
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 3302
Vienoje
porcijoje:
512
kcal
27,2 g.
Baltymų
32,1 g.
Angliavandenių
30,6 g.
Riebalų
13,4 g. 1,1 g. 3,4 g.

Ingredientai

1 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
0.5 arb. šaukšt.
 padažui
70 ml.
 padažui
3 valg. šaukšt.
13 g.
3 g.
 padažui
66 g.
 padažui
45 g.
Iš viso:
850 g. (porcijos svoris: 213 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Varškėtukai

Paruošimo būdas

1. Išplakti kiaušinius, įmaišyt druskos ir cukraus. Sudėti , miltus, varškę, krakmolą ir išmynkome tešlą.
2. Ant miltais pabarstyto paviršiaus iš pagamintos tešlos darome 2 cm storio volelius, suplojame juos truputi ir supjaustome norimo dydžio varškėtukus.
3. Užvirti puodą su pasūdytu vandeniu. Užvirus vandeniui sudėti varškėtukus. Virti 4-6 minutes.
4. Kol verda varškėtukai paruošiame padažą. Ištirpiname sviestą įdedame grietinės ir viska erai išmaišome.
5. Išvirtus varškėtukus išgriebti, sudėti į lėkštes ir užpilti pagamintu padažu.

Įvertinimas

4.4 / 5.0
Vertinimų kiekis: 15

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,78 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: