1. Išvalomas karpis.
2. Karpis įtrinamas sumaltais prieskoniais ir druska.
3. Supjaustyti porus, svogūnus, morkas.
3. Karpis dedamas nugara į viršų, užpilamas daržovių ir prieskonių nuoviru.
4. Uždengtame inde verdama ant mažos ugnies 1 valandą, pažiūrint, kad nesukristų.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
354
kcal
46,0 g.
Baltymų
8,5 g.
Angliavandenių
14,2 g.
Riebalų
2,8 g.
1,8 g.
3,2 g.
Ingredientai
1 kg.
1 vnt.
1 vnt.
1 sauj.
1 vnt.
5 vnt.
1 vnt.
1 žiubsn.
2 arb. šaukšt.
1 riek.
1000 g.
100 g.
110 g.
20 g.
86 g.
0 g.
0 g.
13 g.
4 g.
Iš viso:
1334 g. (porcijos svoris: 334 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 3,58 €
Vegetariškas patiekalas