Virtas karpis daržovėse
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 1961
Vienoje
porcijoje:
354
kcal
46,0 g.
Baltymų
8,5 g.
Angliavandenių
14,2 g.
Riebalų
2,8 g. 1,8 g. 3,2 g.

Ingredientai

1 kg.
1 vnt.
1 vnt.
1 vnt.
1 vnt.
1 žiubsn.
2 arb. šaukšt.
1 riek.
1000 g.
100 g.
110 g.
86 g.
13 g.
4 g.
Iš viso:
1334 g. (porcijos svoris: 334 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Virtas karpis daržovėse

Paruošimo būdas

1. Išvalomas karpis.
2. Karpis įtrinamas sumaltais prieskoniais ir druska.
3. Supjaustyti porus, svogūnus, morkas.
3. Karpis dedamas nugara į viršų, užpilamas daržovių ir prieskonių nuoviru.
4. Uždengtame inde verdama ant mažos ugnies 1 valandą, pažiūrint, kad nesukristų.

Įvertinimas

5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 3,58 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: