1. Šaltame vandenyje apie 20 min. palaikyti vištienos kepenėles.
2. Kepenėles nusausinti ir supjaustyti mažais gabalėliais.
3. Sukapoti svogūną.
4. Įpilti aliejaus į puodą ir pakepinti svogūnus (2 min.).
5. Tuščiame puode užvirinti vandenį ir supilti į puodą su svogūnais.
6. Sudėti kepenėles, suberti prieskonius.
7. Užvirus vandeniui virti 20 min. ant vidutinio kaitrumo.
8. Įdėkite grietinės ir virkite dar 10 min.
9. Patiekti su virtais ryžiais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
414
kcal
26,2 g.
Baltymų
53,0 g.
Angliavandenių
9,8 g.
Riebalų
2,8 g.
1,3 g.
1,5 g.
Ingredientai
500 g.
2 vnt.
3 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
10 ml.
0.5 l.
240 g.
500 g.
140 g.
36 g.
4 g.
9 g.
500 g.
240 g.
Iš viso:
1430 g. (porcijos svoris: 358 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,62 €