Virtos kepenėlės
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 2707
Vienoje
porcijoje:
414
kcal
26,2 g.
Baltymų
53,0 g.
Angliavandenių
9,8 g.
Riebalų
2,8 g. 1,3 g. 1,5 g.

Ingredientai

4 g.
500 g.
Iš viso:
1430 g. (porcijos svoris: 358 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Virtos kepenėlės

Paruošimo būdas

1. Šaltame vandenyje apie 20 min. palaikyti vištienos kepenėles.
2. Kepenėles nusausinti ir supjaustyti mažais gabalėliais.
3. Sukapoti svogūną.
4. Įpilti aliejaus į puodą ir pakepinti svogūnus (2 min.).
5. Tuščiame puode užvirinti vandenį ir supilti į puodą su svogūnais.
6. Sudėti kepenėles, suberti prieskonius.
7. Užvirus vandeniui virti 20 min. ant vidutinio kaitrumo.
8. Įdėkite grietinės ir virkite dar 10 min.
9. Patiekti su virtais ryžiais.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,62 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: