1. Supjaustome kubeliais vištienos krūtinėlę. Apkepame įkaitintame aliejuje su smulkintu česnaku.
2. Truputi apkepus vištienai suberiame šiaudeliais pjaustytas morkas. Troškiname kol viskas suminkštėja.
3. Sudedamas šiaudeliais pjaustytas agukas. Įdedama pagal skoni prieskoniai, medus, užpilama sojų bei pomidorų padažu.
Vištiena su agurkais ir morkom
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 2239
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
358
kcal
38,6 g.
Baltymų
35,6 g.
Angliavandenių
7,7 g.
Riebalų
0,9 g.
4,5 g.
25,9 g.
Ingredientai
300 g.
2 valg. šaukšt.
2 vnt.
3 skilt.
1 vnt.
3 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
1 arb. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
300 g.
42 g.
200 g.
18 g.
158 g.
48 g.
4 g.
6 g.
13 g.
Iš viso:
790 g. (porcijos svoris: 395 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 4,29 €