1. Supjaustome vištos krūtinėlę kubeliais.
2. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepti krūtinėlės kubelius su smulkintais česnakais.
3. Apkepus truputi vištą įdedame į keptuvę šiaudeliais supjaustytas morkas. Troškiname ant mažos ugnies, kol viskas suminkštėja.
4. Sudėti šiaudeliais pjaustytą agurką, supilti medų, druską, užpilti pomidorų bei sojų padažą.
Vištiena su morkom ir agurkais
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 2133
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
211
kcal
22,9 g.
Baltymų
20,2 g.
Angliavandenių
4,2 g.
Riebalų
0,8 g.
2,2 g.
15,1 g.
Ingredientai
2 vnt.
1 vnt.
2 valg. šaukšt.
3 skilt.
3 valg. šaukšt.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
110 g.
158 g.
42 g.
18 g.
48 g.
7 g.
8 g.
Iš viso:
698 g. (porcijos svoris: 233 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 2,99 €