Vištienos apkepėlė su sūriu
Sukurta prieš: , Kategorija: Apkepai, Peržiūrų kiekis: 1618
Vienoje
porcijoje:
692
kcal
47,8 g.
Baltymų
18,0 g.
Angliavandenių
49,5 g.
Riebalų
26,9 g. 2,6 g. 6,2 g.

Ingredientai

 vidutinis
2 vnt.
2 valg. šaukšt.
 pagal skonį
2 žiubsn.
 pagal skonį
2 žiubsn.
 kepimui
2 valg. šaukšt.
 vidutinis
220 g.
 pagal skonį
8 g.
 pagal skonį
3 g.
 kepimui
26 g.
Iš viso:
1818 g. (porcijos svoris: 455 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Vištienos apkepėlė su sūriu

Paruošimo būdas

1. Pasūdytame vandenyje virti file apie 20 min. Pavirus nusausinti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais.
2. Susmulkinti grybus.
3. Susmulkinti svogūnus.
4. Susmulkintus svogūnus pora minučių apkepti tada ant jų suberti smulkintus grybus ir pakepti dar apie 8 minutes.
5. Sausoje keptuvėje įpilti miltus ir truputėli pakepti.
6. Į keptuve su truputėli apkeptais miltais įpilti grietinėlę ir įberti prieskonių. Užvirus nukelti nuo ugnies.
7. Pakepintus grybus sumaišyti su pagamintu grietinės padažų ir vištiena. Šia masę supilti į molinius kepimo indelius.
8. Apibarstyti viršų sūriu.
9. Kepti 180 laipsnių temperatūroje orkaitėje, kol sūris išsilydis.

Įvertinimas

5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 5,31 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: