1. Pasūdytame vandenyje virti file apie 20 min. Pavirus nusausinti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais.
2. Susmulkinti grybus.
3. Susmulkinti svogūnus.
4. Susmulkintus svogūnus pora minučių apkepti tada ant jų suberti smulkintus grybus ir pakepti dar apie 8 minutes.
5. Sausoje keptuvėje įpilti miltus ir truputėli pakepti.
6. Į keptuve su truputėli apkeptais miltais įpilti grietinėlę ir įberti prieskonių. Užvirus nukelti nuo ugnies.
7. Pakepintus grybus sumaišyti su pagamintu grietinės padažų ir vištiena. Šia masę supilti į molinius kepimo indelius.
8. Apibarstyti viršų sūriu.
9. Kepti 180 laipsnių temperatūroje orkaitėje, kol sūris išsilydis.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
692
kcal
47,8 g.
Baltymų
18,0 g.
Angliavandenių
49,5 g.
Riebalų
26,9 g.
2,6 g.
6,2 g.
Ingredientai
500 g.
500 g.
200 g.
1.5 stikl.
2 valg. šaukšt.
500 g.
500 g.
200 g.
345 g.
16 g.
Iš viso:
1818 g. (porcijos svoris: 455 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 5,31 €