1. Supjaustyti vištienos file kubeliais.
2. Svogūną smulkiai sukapoti.
3. Kiaušinius suplakti. Įberti pipirų druskos.
4. Į suplaktus kiaušinius su druska ir pipirais įpilti pieną, majonezą, miltus ir krakmolą. Viską gerai išmaišyti.
5. Į pagamintą tešlą sudėti susmulkintą svogūną ir vištienos kubelius. Gerai išmaišom.
6. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kepame blynelius: vienas blynas - vienas šaukštas tešlos.
7. Apkepti kiekvieną blyno puse po ~3 minutes.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
460
kcal
65,4 g.
Baltymų
18,5 g.
Angliavandenių
14,0 g.
Riebalų
2,7 g.
1,5 g.
5,0 g.
Ingredientai
1 kg.
1 vnt.
3 vnt.
3 valg. šaukšt.
3 valg. šaukšt.
100 ml.
2 valg. šaukšt.
1000 g.
110 g.
132 g.
24 g.
30 g.
109 g.
30 g.
Iš viso:
1472 g. (porcijos svoris: 368 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.1 / 5.0
Vertinimų kiekis: 8
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 4,61 €