1. Vištieną supjaustykite plonesniais gabalėliais, įtrinkite su česnaku, bei apšlakstykite sultymis.
2. Atskirame indelyje sumaišykite pipirus, druska ir miltus.
3. Išplakite kiaušinius.
4. Vištienos gabalėlius apvoliokite miltuose, tada kiaušinio plakime ir maltuose džiūvėsiuose.
5. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su sviestu, kol abi pusės gražiai apskrus.
6. Patiekti su virtom bulvėm.
Vištienos gabaliukai apvalkale
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 2099
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
467
kcal
30,0 g.
Baltymų
47,4 g.
Angliavandenių
17,0 g.
Riebalų
8,6 g.
5,6 g.
2,6 g.
Ingredientai
1 skilt.
0.5 vnt.
1 arb. šaukšt.
0.5 arb. šaukšt.
5 valg. šaukšt.
2 vnt.
2 valg. šaukšt.
60 ml.
4 vnt.
6 g.
37 g.
6 g.
35 g.
88 g.
16 g.
57 g.
852 g.
Iš viso:
1498 g. (porcijos svoris: 375 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 2
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,83 €