Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
476
kcal
24,7 g.
Baltymų
64,3 g.
Angliavandenių
12,5 g.
Riebalų
3,9 g.
5,1 g.
13,4 g.
Ingredientai
4 vnt.
1 vnt.
0.5 stikl.
1 vnt.
1 sauj.
0.5 sauj.
852 g.
100 g.
92 g.
110 g.
20 g.
2 g.
Iš viso:
4582 g. (porcijos svoris: 916 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Į verdantį vandenį sudėti šiaudeliais supjaustytas bulves ir nuplautus ryžius. Kai bulvės išvirs, sudėti supjaustytus svogūnus ir kubeliais supjaustytus virtus kiaušinius. Tuoj pat po to dėti atskirai pakepintus svogūnus kartu su tarkuota morka ir pusę stiklinės grietinės, visus supjaustytus žalumynus ir nukelti nuo ugnies. Druskos berti pagal skonį. Palaikyti 30 min. Patiekti į lėkštes įdėti grietinės.
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 5 porcijos