Žuvies file kepta tešloje
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 14625
Vienoje
porcijoje:
429
kcal
46,1 g.
Baltymų
10,1 g.
Angliavandenių
20,4 g.
Riebalų
3,7 g. 0,8 g. 1,8 g.

Ingredientai

3 valg. šaukšt.
3 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
4 g.
Iš viso:
732 g. (porcijos svoris: 244 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Žuvies file kepta tešloje

Paruošimo būdas

1. Žuvies file įtrinti druska, maltais pipirais.
2. File supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
3. Išplakti kiaušinius ir įberti truputi druskos ir maltu pipirų.
4. Į kiaušinių plakinį įmaišome miltus ir majonezą.
5. Į paruoštą tešlą įtarkuoti svogūną ir gerai išmaišyti. Tešloje neturi būti gumuliukų.
6. Paruoštoje tešloje voliojame žuvies gabaliukus ir kepame įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai pagels.

Įvertinimas

2.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 432

Kita informacija

Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 3,00 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
lia
2013-12-23 22:09:07
jo skanu ir paprasta
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: