1. Žuvies file įtrinti druska, maltais pipirais.
2. File supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
3. Išplakti kiaušinius ir įberti truputi druskos ir maltu pipirų.
4. Į kiaušinių plakinį įmaišome miltus ir majonezą.
5. Į paruoštą tešlą įtarkuoti svogūną ir gerai išmaišyti. Tešloje neturi būti gumuliukų.
6. Paruoštoje tešloje voliojame žuvies gabaliukus ir kepame įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai pagels.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
429
kcal
46,1 g.
Baltymų
10,1 g.
Angliavandenių
20,4 g.
Riebalų
3,7 g.
0,8 g.
1,8 g.
Ingredientai
500 g.
2 vnt.
1 vnt.
3 valg. šaukšt.
3 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
500 g.
88 g.
70 g.
45 g.
24 g.
4 g.
Iš viso:
732 g. (porcijos svoris: 244 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
2.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 432
Kita informacija
Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 3,00 €
Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą
lia
2013-12-23 22:09:07
jo skanu ir paprasta