1. Į puodą įpilti aliejaus, pakepti susmulkintą svogūną ir česnakus. Įdėti smulkintas bulves. Pabarstyti druskos ir pipirų, įpilti miltus.
2. Supilti į puodą pieną ir sultinį. Viską troškinti apie 20 minučių.
3. Sudėti brokolius ir dar pavirti 10 min.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
175
kcal
5,8 g.
Baltymų
29,9 g.
Angliavandenių
4,2 g.
Riebalų
0,7 g.
4,3 g.
6,0 g.
Ingredientai
1 valg. šaukšt.
1 vnt.
2 skilt.
2 vnt.
1 valg. šaukšt.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
200 ml.
0.3 vnt.
200 ml.
13 g.
110 g.
12 g.
426 g.
8 g.
8 g.
204 g.
182 g.
217 g.
Iš viso:
1183 g. (porcijos svoris: 296 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 0,95 €