Įdarytos paprikos su lašiša
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 2435
Vienoje
porcijoje:
370
kcal
23,0 g.
Baltymų
27,0 g.
Angliavandenių
20,1 g.
Riebalų
4,1 g. 7,2 g. 9,6 g.

Ingredientai

110 g.
318 g.
8 g.
Iš viso:
1609 g. (porcijos svoris: 402 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Įdarytos paprikos su lašiša

Paruošimo būdas

1. Nuplaukite lašišą ir nusausinkite. Supjaustykite kubeliais, apibarstykite pipirais, apšlakstykite aliejumi. Iškepkite ant grotelių.
2. Nuplaukite paprikas, perpjaukite perpus ir išimkite sėklas.
3. Nulupę svogūną supjaustykite šiaudeliais.
4. Suplėškite salotas gabalėliais.
5. Salierus supjaustykite šiaudeliais.
6. Vieną apelsiną nulupkite, išskirstykite skiltelėmis ir nulupkite odeles.
7. Padažui: Antrą apelsiną išspauskite įmaišykite jogurtą, įberkite druskos, pipirų.
8. Apelsino skilteles sumaišykite su lašiša, salierų gabalėliais, svogūnu, salotomis. Pagamintą masę sudėkite į paprikų puseles.
9. Apliekite padažu.
Skanaus

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 8,36 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: