1. Nuplaukite lašišą ir nusausinkite. Supjaustykite kubeliais, apibarstykite pipirais, apšlakstykite aliejumi. Iškepkite ant grotelių.
2. Nuplaukite paprikas, perpjaukite perpus ir išimkite sėklas.
3. Nulupę svogūną supjaustykite šiaudeliais.
4. Suplėškite salotas gabalėliais.
5. Salierus supjaustykite šiaudeliais.
6. Vieną apelsiną nulupkite, išskirstykite skiltelėmis ir nulupkite odeles.
7. Padažui: Antrą apelsiną išspauskite įmaišykite jogurtą, įberkite druskos, pipirų.
8. Apelsino skilteles sumaišykite su lašiša, salierų gabalėliais, svogūnu, salotomis. Pagamintą masę sudėkite į paprikų puseles.
9. Apliekite padažu.
Skanaus
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
370
kcal
23,0 g.
Baltymų
27,0 g.
Angliavandenių
20,1 g.
Riebalų
4,1 g.
7,2 g.
9,6 g.
Ingredientai
350 g.
2 valg. šaukšt.
2 vnt.
1 vnt.
50 g.
1 vnt.
2 vnt.
180 ml.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
350 g.
28 g.
400 g.
110 g.
50 g.
150 g.
318 g.
192 g.
8 g.
Iš viso:
1609 g. (porcijos svoris: 402 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 8,36 €
Vegetariškas patiekalas