1. Pasūdome lašišą, apibarstome maltais pipirais ir dedame į garų puodą (pirmą indą).
2. Stambiai supjaustytas morkas ir nulaužytus brokolius dėti į antrą aukštą.
3. Virti apie 25 minutes.
4. Ant išvirusios lašišos užpilame truputi citrinos sulčių.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
294
kcal
27,5 g.
Baltymų
9,7 g.
Angliavandenių
16,9 g.
Riebalų
3,8 g.
3,3 g.
3,5 g.
Ingredientai
0.2 vnt.
1 vnt.
250 g.
2 riek.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
122 g.
100 g.
250 g.
7 g.
4 g.
3 g.
Iš viso:
487 g. (porcijos svoris: 244 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 5,77 €
Vegetariškas patiekalas