Lašiša virta garuose
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 3401
Vienoje
porcijoje:
294
kcal
27,5 g.
Baltymų
9,7 g.
Angliavandenių
16,9 g.
Riebalų
3,8 g. 3,3 g. 3,5 g.

Ingredientai

0.2 vnt.
1 vnt.
2 riek.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
122 g.
100 g.
7 g.
4 g.
Iš viso:
487 g. (porcijos svoris: 244 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Lašiša virta garuose

Paruošimo būdas

1. Pasūdome lašišą, apibarstome maltais pipirais ir dedame į garų puodą (pirmą indą).
2. Stambiai supjaustytas morkas ir nulaužytus brokolius dėti į antrą aukštą.
3. Virti apie 25 minutes.
4. Ant išvirusios lašišos užpilame truputi citrinos sulčių.

Įvertinimas

5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1

Kita informacija

Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 5,77 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: