1. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
2. Silkę supjaustykite gabalėliais.
3. Į vandenį įpilkite actą, druską, cukrų. Galima įdėt truputi nemaltų pipirų.
4. Gautu marinamu užpilkite silkę su svogūnais.
5. Paruoštą silkę su marinatu palaikykite apie pora valandų prieš patiekiant.
6. Patiekti su duonos riekele.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
621
kcal
29,7 g.
Baltymų
45,2 g.
Angliavandenių
34,7 g.
Riebalų
4,0 g.
2,5 g.
26,5 g.
Ingredientai
3 vnt.
200 ml.
2 valg. šaukšt.
1 arb. šaukšt.
100 ml.
4 riek.
330 g.
200 g.
26 g.
6 g.
99 g.
100 g.
Iš viso:
1511 g. (porcijos svoris: 378 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 4,48 €
Vegetariškas patiekalas