1. Išvirti bulves.
2. Supjaustyti kubeliais išvirtas bulves, kiaušinius, obuolį ir silkę.
3. Susmulkinti petražoles.
4. Garstyčias, aliejų ir grietinę sumaišome.
5. Į paruoštą padažą suberiam visu ingredientus ir išmaišome.
6. Viršų apibarstome susmulkinta paprika.
Silkė su bulvėmis ir obuoliais
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Salotos, mišrainės,
Peržiūrų kiekis: 2521
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
431
kcal
17,2 g.
Baltymų
42,9 g.
Angliavandenių
21,4 g.
Riebalų
3,7 g.
5,4 g.
14,1 g.
Ingredientai
200 g.
1 vnt.
2 vnt.
1 valg. šaukšt.
0.5 vnt.
200 g.
182 g.
88 g.
4 g.
100 g.
Iš viso:
1072 g. (porcijos svoris: 357 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 3,36 €
Vegetariškas patiekalas