1. Išvirkite morkas ir bulves.
2. Smulkiai sukapokite svogūnus.
3. Smulkiai supjaustykite silkių file.
4. Sutarkuokite išvirtas bulves ir morkas stambia burokine tarka.
5. Pakepinkite smulkintus svogūnus, tarkuotas morkas.
6. Supjaustykite gabaliukais konservuotus pievagrybius.
7. Į salotinę sudėkite visus ingredientus.
8. Patepkite majonezu kiekvieną dedamą sluoksnį.
9. Papuošti su marinuotais agurkais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
328
kcal
11,8 g.
Baltymų
31,2 g.
Angliavandenių
17,8 g.
Riebalų
2,3 g.
4,7 g.
10,6 g.
Ingredientai
2 vnt.
300 g.
2 vnt.
130 g.
300 g.
140 g.
Iš viso:
1496 g. (porcijos svoris: 299 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 5 porcijos
Porcijos kaina: 3,34 €
Vegetariškas patiekalas