1. Supjaustyti svogūnus pusžiedžiais.
2. Nulupti obuolius, išpjauti viduryje esančias sėklas, puseles suraikyti pusžiedžiais.
3. Keptuvėje apkepinti svogūnus, jiems pageltus pagardinti maltais pipirais ir druska.
4. Išimt svogūnus iš keptuvės ir į ją sudėti supjaustytus obuolius, jiems iškepus apibarstyti cinamonu.
5. Atskiroje sausoje keptuvėje paskrudinkite moliūgų sėklas, po to jas sukapokit.
6. Supjaustyti silkes gabalėliais. Sudėti į silkine arba negilią lėkštę.
7. Ant silkių dėti sluoksnį apkepintų svogūnų.
8. Ant svogūnų dėti sluoksnį apkepintų obuolių.
9. Ant obuolių dėt sluoksnį pakepintų moliūgų sėklų.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
403
kcal
15,5 g.
Baltymų
28,8 g.
Angliavandenių
25,8 g.
Riebalų
2,8 g.
3,5 g.
19,4 g.
Ingredientai
400 g.
2 vnt.
1 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
400 g.
220 g.
26 g.
2 g.
Iš viso:
1026 g. (porcijos svoris: 257 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 3
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,84 €
Vegetariškas patiekalas