Silkė su pievagrybiais ir morkomis
Sukurta prieš: , Kategorija: Salotos, mišrainės, Peržiūrų kiekis: 10942
Vienoje
porcijoje:
355
kcal
14,8 g.
Baltymų
21,2 g.
Angliavandenių
24,0 g.
Riebalų
2,5 g. 3,1 g. 13,2 g.

Ingredientai

2 vnt.
 apie 10 vnt.
180 g.
250 g.
3 valg. šaukšt.
 kepimui
2 valg. šaukšt.
110 g.
 apie 10 vnt.
180 g.
250 g.
 kepimui
26 g.
Iš viso:
824 g. (porcijos svoris: 275 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Silkė su pievagrybiais ir morkomis

Paruošimo būdas

1. Nulupti svogūnus ir supjaustyti pusžiedžiais.
2. Nuskusti morkas ir sutarkuoti burokine tarka.
3. Pievagrybius supjaustyt rieklelėmis.
4. Silkę supjaustyti gabalėliais ( turi nebūt labai sūri )
5. Į keptuve įpilt truputi aliejaus ir apkept morkas.
6. Tada sudėt svogūnus ir truputi apkept.
7. Sudėt pievagrybius ir apkept.
8. Baigiant kepti įdėkite kelis šaukštelius pomidorų padažo.
9. Ataušinkite masę ir sumaišykite su silkės gabaliukais.

Įvertinimas

2.8 / 5.0
Vertinimų kiekis: 5

Kita informacija

Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 2,84 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: