1. Nulupti svogūnus ir supjaustyti pusžiedžiais.
2. Nuskusti morkas ir sutarkuoti burokine tarka.
3. Pievagrybius supjaustyt rieklelėmis.
4. Silkę supjaustyti gabalėliais ( turi nebūt labai sūri )
5. Į keptuve įpilt truputi aliejaus ir apkept morkas.
6. Tada sudėt svogūnus ir truputi apkept.
7. Sudėt pievagrybius ir apkept.
8. Baigiant kepti įdėkite kelis šaukštelius pomidorų padažo.
9. Ataušinkite masę ir sumaišykite su silkės gabaliukais.
Silkė su pievagrybiais ir morkomis
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Salotos, mišrainės,
Peržiūrų kiekis: 11160
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
355
kcal
14,8 g.
Baltymų
21,2 g.
Angliavandenių
24,0 g.
Riebalų
2,5 g.
3,1 g.
13,2 g.
Ingredientai
3 vnt.
2 vnt.
250 g.
3 valg. šaukšt.
210 g.
110 g.
250 g.
48 g.
Iš viso:
824 g. (porcijos svoris: 275 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
2.8 / 5.0
Vertinimų kiekis: 5
Kita informacija
Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 2,84 €
Vegetariškas patiekalas