1. Nuplautus obuolius sutarkuojame burokine tarka.
2. Agurkus sutarkuojame burokine tarka.
3. Svogūną galvą smulkiai sukapoti.
4. Obuolius, svogūnus, agurkus sumaišyti, įberti druskos, pipirų. Įdėt majonezo, krienų ir gerai išmaišyti.
5. Susukame silkių file gabaliukus. Kad geriau laikytus kiekviena suktinuką perverti mediniu pagaliuku.
6. Į suktinukus įdedame padaryto įdaro.
7. Galima papuošti obuoliais, agurkėliais, citrinos griežynėliais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
282
kcal
11,9 g.
Baltymų
22,0 g.
Angliavandenių
16,6 g.
Riebalų
2,0 g.
2,8 g.
15,3 g.
Ingredientai
2 vnt.
3 vnt.
1 vnt.
1 arb. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
400 g.
364 g.
195 g.
110 g.
5 g.
30 g.
8 g.
400 g.
Iš viso:
1115 g. (porcijos svoris: 223 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 5 porcijos
Porcijos kaina: 3,10 €
Greitai pagaminamas
Vegetariškas patiekalas