1. Į puodą supilkite aliejų ir įkaitinkite jį. Sudėkite susmulkintą svogūną.
2. Sudėkite vištienos šlauneles ir kepkite tol kol pakeis spalvą.
3. Sudėkite kubeliais pjaustytas bulves. Supilkite sultinį, įberkite druskos, pipirų. Užvirkite ir uždengę puodą virkite apie 30 minučių.
4. Sudėti žirnelius, išskirstytą brokolį ir smulkintus svogūnų laiškus. Išmaišyti ir virti dar 7 minutes.
Virtos vištienos šlaunelės su brokoliais
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 5739
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
405
kcal
28,9 g.
Baltymų
29,5 g.
Angliavandenių
19,1 g.
Riebalų
4,3 g.
6,7 g.
6,1 g.
Ingredientai
1 valg. šaukšt.
0.6 vnt.
2 vnt.
425 ml.
1 vnt.
1 sauj.
240 ml.
500 g.
3 žiubsn.
3 žiubsn.
14 g.
365 g.
340 g.
434 g.
70 g.
32 g.
140 g.
500 g.
11 g.
Iš viso:
1910 g. (porcijos svoris: 478 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,69 €